Joshua van Eijndhoven
OndernemerWereldreizigerSprekerBlog

Joshua van Eijndhoven

Spreker

Joshua is een gepassioneerd spreker die te boeken is voor een dagdeel of als trainer Persoonlijk Leiderschap voor 1 – 4 dagdelen.

Als spreker voor een dagdeel neemt Joshua het publiek mee in schitterende verhalen verrijkt met beeld en geluid, waar als een kralenketting universele levenslessen in terugkomen . Het is onmogelijk om niet meegevoerd te worden in zijn verhaal, dat vaak ook persoonlijk  is.Joshua schroomt dan ook niet zichzelf, zijn kwetsbaarheid en soms pijnlijke lessen te delen met het publiek en dat maakt het makkelijk zich met zijn verhaal te verbinden.

Als trainer Persoonlijk Leiderschap geeft Joshua interactieve workshops, waarbij hij enerzijds boeiend spreekt, maar in workshop format ingaat op vragen over persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en het volgen van je hart.

Sprekers-Biografie Joshua van Eijndhoven

Joshua gaf twee jaar les als docent Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool Notenboom en diverse andere onderwijsinstellingen.

Hij specialiseerde zich in die tijd steeds meer als trainer en ontwikkelde en gaf korte cursussen waaronder presentatie en gespreksvaardigheden en persoonlijke Leiderschap.

Tegenwoordig is Joshua fulltime ondernemer en spreekt een tot enkele keren per maand op evenementen; met name in het bedrijfsleven en soms bij verenigingen.

Neem contact op

Meer informatie aanvragen

Als je overweegt Joshua te vragen als spreker voor je evenement kun je contact opnemen voor meer informatie en een prijsopgave.

© Copyright 2019 - Joshua van Eijndhoven