Joshua van Eijndhoven
OndernemerSprekerWereldreizigerBlogContact

Naar Kaapverdië met Lode Greven

19 juli 2019 - door Joshua van Eijndhoven


Terug naar Kaapverdië

Vorig weekend was ik bij Lode Greven, na een uitnodiging om met hem en zijn familie te dineren. We kennen elkaar sinds een jaar of twee, nadat Lode de fotografie verzorgde voor een interview voor blad Seasons voor de rubriek vrije geesten.Lode ging ook met Voja.Travel, naar Kaapverdië. Aankomende september gaan we samen op persreis.


Kaapverdie is een archipel die bijzonders is door een grote veelzijdigheid. Hoewel er jaarlijks bijna een half miljoen reizigers naartoe gaan, vliegt het grootste deel naar; Sal en Boa Vista. De laatste jaren hebben we de veelzijdigheid van Kaapverdië steeds meer laten zien. Lode Greven is een excellente fotograaf en hij gaat mee om dit in beeld te brengen. Ikzelf ga mee en schrijf de verhalen. Deze video geeft alvast en indruk van de veelzijdigheid van deze schitterende archipel.


Geschreven door

Joshua van Eijndhoven

Joshua is ondernemer, wereldreiziger, spreker en auteur van het boek “Op reis met de Hope”. Na zes jaar de wereld rond gezeild te hebben is hij Voja Travel begonnen. Een reisorganisatie waar je waanzinnige reizen mogelijk naar exotische bestemmingen kunt boeken. En waarbij de reis bijdraagt aan ontwikkeling van de bestemming door CO2 compensatie, ontwikkelingswerk en projecten. Belangrijkste hierin zijn het Voja re-Forrest project, Voja Education Program en Voja @work project.

Lees al mijn blogberichten
Op reis met de Hope

Bestel mijn boek

Op reis met de Hope

Lees alles over het geheim van zes jaar reizen. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan.

Meer over mijn boek

Lezingen en trainingen

Joshua als spreker boeken

Joshua is een ervaren spreker met rijke ervaring op diverse fora. Hij spreekt op Universiteiten, het bedrijfsleven op teamdagen, verenigingen en particuliere evenementen.

  • Raak geïnspireerd door persoonlijk leiderschap, moed en schitterende verhalen.
  • Geniet van deze fantastische spreker met een rijk verhaal vol beeld en video.
  • Gemiddelde publiekswaardering: 9+
Meer over mijn lezingen

Laatste blogberichten

Lees mijn blog

Vakantie Kaapverdië

10 juli 2018

Van droom naar zes jaar reizen

26 augustus 2017

Blij en triest bij laatste refit

11 augustus 2017
© Copyright 2021 - Joshua van Eijndhoven