Joshua van Eijndhoven
OndernemerSprekerWereldreizigerBlogContact

Hope te koop

28 maart 2016 - door Joshua van Eijndhoven

We hebben met Hope 25.000 mijl gezeild, vijf continenten aangedaan en vele fantastische plekken bezocht. We houden intens van haar en hebben voortdurend ons best voor haar gedaan en haar geüpgrade tijdens de reis. Na vijf jaar wereldzeilen komt het einde van ons avontuur in zicht.
Hope komt binnenkort op de markt in Maleisië en Thailand. Ideaal voor vertrekkers die direct in een prachtig vaargebied willen beginnen. Meer informatie over Hope vind je in de video en hier.

Geschreven door

Joshua van Eijndhoven

Joshua is ondernemer, wereldreiziger, spreker en auteur van het boek “Op reis met de Hope”. Na zes jaar de wereld rond gezeild te hebben is hij Voja Travel begonnen. Een reisorganisatie waar je waanzinnige reizen mogelijk naar exotische bestemmingen kunt boeken. En waarbij de reis bijdraagt aan ontwikkeling van de bestemming door CO2 compensatie, ontwikkelingswerk en projecten. Belangrijkste hierin zijn het Voja re-Forrest project, Voja Education Program en Voja @work project.

Lees al mijn blogberichten
Op reis met de Hope

Bestel mijn boek

Op reis met de Hope

Lees alles over het geheim van zes jaar reizen. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan.

Meer over mijn boek

Lezingen en trainingen

Joshua als spreker boeken

Joshua is een ervaren spreker met rijke ervaring op diverse fora. Hij spreekt op Universiteiten, het bedrijfsleven op teamdagen, verenigingen en particuliere evenementen.

  • Raak geïnspireerd door persoonlijk leiderschap, moed en schitterende verhalen.
  • Geniet van deze fantastische spreker met een rijk verhaal vol beeld en video.
  • Gemiddelde publiekswaardering: 9+
Meer over mijn lezingen

Laatste blogberichten

Lees mijn blog

Naar Kaapverdië met Lode Greven

19 juli 2019

Vakantie Kaapverdië

10 juli 2018

Van droom naar zes jaar reizen

26 augustus 2017
© Copyright 2019 - Joshua van Eijndhoven