Joshua van Eijndhoven
OndernemerSprekerWereldreizigerBlogContact

#17 Cycloondreiging: snel wegwezen!

21 september 2016 - door Joshua van Eijndhoven

Joshua en Katia zeilen van het koninkrijk van Tonga naar Fiji en hebben haast. Het cycloonseizoen in de Stille Oceaan begint bijna, dus ze moeten snel wegwezen om hun boot Hope en zichzelf niet in gevaar te brengen.

Maar voordat ze naar veiligheid kunnen varen moeten ze eerst de nodige reparaties aan Hope uitvoeren. De boot was al twee jaar niet op de werf dus er is groot onderhoud nodig. Zijn ze op tijd klaar voor de start van het cycloonseizoen?

Over deze vlog:

Joshua en Katia ontmoetten elkaar in 2012 in Katia’s thuisland Kaapverdië en zeilen sinds 2013 samen rond de wereld met hun zeiljacht Hope. Ze bloggen en vloggen sinds 2013 voor de Telegraaf en publiceren regelmatig voor VRIJ over hun wereldreis en de plekken waar ze komen. Ze houden ook een blog bij met meer informatie voor een Kaapverdië-vakantie. De vlog wordt gemaakt in samenwerking met geluidsstudio “Studio Wood”en wordt mede mogelijk gemaakt door CS-Rigging verstaging.

Geschreven door

Joshua van Eijndhoven

Joshua is ondernemer, wereldreiziger, spreker en auteur van het boek “Op reis met de Hope”. Na zes jaar de wereld rond gezeild te hebben is hij Voja Travel begonnen. Een reisorganisatie waar je waanzinnige reizen mogelijk naar exotische bestemmingen kunt boeken. En waarbij de reis bijdraagt aan ontwikkeling van de bestemming door CO2 compensatie, ontwikkelingswerk en projecten. Belangrijkste hierin zijn het Voja re-Forrest project, Voja Education Program en Voja @work project.

Lees al mijn blogberichten
Op reis met de Hope

Bestel mijn boek

Op reis met de Hope

Lees alles over het geheim van zes jaar reizen. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan.

Meer over mijn boek

Lezingen en trainingen

Joshua als spreker boeken

Joshua is een ervaren spreker met rijke ervaring op diverse fora. Hij spreekt op Universiteiten, het bedrijfsleven op teamdagen, verenigingen en particuliere evenementen.

  • Raak geïnspireerd door persoonlijk leiderschap, moed en schitterende verhalen.
  • Geniet van deze fantastische spreker met een rijk verhaal vol beeld en video.
  • Gemiddelde publiekswaardering: 9+
Meer over mijn lezingen

Laatste blogberichten

Lees mijn blog

Naar Kaapverdië met Lode Greven

19 juli 2019

Vakantie Kaapverdië

10 juli 2018

Van droom naar zes jaar reizen

26 augustus 2017
© Copyright 2019 - Joshua van Eijndhoven