Joshua van Eijndhoven
BoekBlogContact

#17 Cycloondreiging: snel wegwezen!

21 september 2016 - door Joshua van Eijndhoven

Joshua en Katia zeilen van het koninkrijk van Tonga naar Fiji en hebben haast. Het cycloonseizoen in de Stille Oceaan begint bijna, dus ze moeten snel wegwezen om hun boot Hope en zichzelf niet in gevaar te brengen.

Maar voordat ze naar veiligheid kunnen varen moeten ze eerst de nodige reparaties aan Hope uitvoeren. De boot was al twee jaar niet op de werf dus er is groot onderhoud nodig. Zijn ze op tijd klaar voor de start van het cycloonseizoen?

Over deze vlog:

Joshua en Katia ontmoetten elkaar in 2012 in Katia’s thuisland Kaapverdië en zeilen sinds 2013 samen rond de wereld met hun zeiljacht Hope. Ze bloggen en vloggen sinds 2013 voor de Telegraaf en publiceren regelmatig voor VRIJ over hun wereldreis en de plekken waar ze komen. Ze houden ook een blog bij met meer informatie voor een Kaapverdië-vakantie. De vlog wordt gemaakt in samenwerking met geluidsstudio “Studio Wood”en wordt mede mogelijk gemaakt door CS-Rigging verstaging.

Geschreven door

Joshua van Eijndhoven

Joshua is ondernemer en auteur van het boek “Op reis met de Hope”. Na zes jaar de wereld rond gezeild te hebben is hij Voja Travel begonnen. De eerste reiziger vertrok 5 september 2017. Voja Travel is gevestigd in de binnenstad van Utrecht en heeft op dit moment 14 medewerkers.

Lees al mijn blogberichten

Bestel mijn boek

Op reis met de Hope

Lees alles over het geheim van zes jaar reizen. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan.

Meer over mijn boek

Lezingen en trainingen

Joshua als spreker

Joshua is een ervaren spreker met rijke ervaring op diverse fora. Hij spreekt met name in het bedrijfsleven op teamdagen, verenigingen en particuliere evenementen.

  • Bijzonder verhaal gegarandeerd.
Meer over mijn lezingen

Laatste blogberichten

Lees mijn blog

Van droom naar zes jaar reizen

26 augustus 2017

Blij en triest bij laatste refit

11 augustus 2017

Kaapverdie, het land dat mijn reis veranderde

24 januari 2017
© Copyright 2021 - Joshua van Eijndhoven